Duurzame samenwerking

 

VOPAS is specialist in salarisadministratie en is op dat vlak een dienstverlener en samenwerkings-partner voor accountants- en administratiekantoren. Daarnaast richten wij ons ook op HR-zaken binnen organisaties en de ontwikkeling van medewerkers. We zien vaak mooie kansen om samen te werken om zo de dienstverlening aan jouw klanten te verbreden en versterken en daarmee de klanttevredenheid te laten toenemen.  We geloven dat een duurzame samenwerking het beste tot zijn recht komt wanneer beide partijen er energie in steken. Wanneer er een gezamenlijk doel is en op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid met elkaar gewerkt wordt. Daar zit voor ons het plezier in ondernemen. Zullen we samenwerken?

Waarom werken met VOPAS?

 

  • Gekwalificeerde salarisadviseurs (NIRPA-gecertificeerd)
  • Betrouwbare samenwerkingspartner
  • Continuïteit gewaarborgd
  • Professionele uitbreiding van jouw dienstenaanbod
  • VOPAS de verantwoordelijkheid, jij focus op je core-business

Partner voor accountancy- en administratiekantoren

 

Salarisadministratie We merken vaak dat accountants- en administratiekantoren zich richten op accountancy en advisering in een bredere zin. Het kan zijn dat je minder inzet op uitvoerende salariszaken omdat daarvoor specialistische kennis en investeringen in specifieke software nodig zijn en je deze niet in huis hebt. Dan zijn wij de juiste, betrouwbare partner.

 

Haal met VOPAS de benodigde kennis en software in huis. Een mooie kans om jouw klanten naast je eigen specialismen ook op dit vlak goed te bedienen. Wij kunnen de gehele salarisadministratie voor jouw klanten verzorgen maar je kunt deze ook gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Afhankelijk van jouw en de wensen van jouw klanten.

 

De VOPAS salarisadviseurs werken met professionele, vooruitstrevende en veilige software. Wij hebben het salarisloket al ingericht voor honderden klanten. Met het salarisloket worden alle zaken op het gebied van salaris en HR eenvoudig op één plek online beheerd. 

 

HR

 

Het kan zijn dat HR-diensten niet persé het specialisme zijn van jouw kantoor, maar dat klanten wel om dienstverlening op dit vlak vragen. Ook kunnen we een strategische samenwerking aangaan om jouw klanten nog breder te bedienen. Onze HR-scan is bijvoorbeeld een perfecte tool om tegen een bescheiden investering klanten toch zekerheid te geven over hun HR-inrichting.

 

Als je merkt dat klanten hun overeenkomsten, contracten en administratie niet goed op orde hebben en een verbetertraject zouden kunnen gebruiken, springen we graag in.

Ben je ook benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? 

Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met jou!

Offerte aanvragen