Jouw personeel, onze zaak

 

Wij maken van jouw personeel graag onze zaak. Van salarisstrook, betrouwbare personele overeenkomsten en voorwaarden tot talentontwikkeling. We zorgen voor de mensen die van jouw organisatie een succes maken.

 

We zijn gespecialiseerd in de basis daarvan, de salarisadministratie. Vanuit de zorg voor goed werkgeverschap helpen we organisaties het HR-huis goed op orde te brengen en uiteindelijk zie je jouw mensen graag precies op de goede plek tot hun recht komen.

Ons doel voor jouw organisatie: een foutloze salarisverwerking, hr-zaken op orde, een goede werkgever-werknemerrelatie, latent talent ontdekken en optimaal inzetten. Groei in betrokkenheid. Alles vanuit een duurzaam oogpunt. Met onze dienstverlening helpen we jouw organisatie bij wat één van de belangrijkste onderdelen is, maar niet je core business: je personeels- en salariszaken. Wij zijn er op gericht om jou te helpen en samen te werken. Dit doen we in een persoonlijke cultuur en op een plezierige en betrouwbare manier. Met gekwalificeerde mensen. Ons team van specialisten draagt er dagelijks zorg voor dat jouw salaris- en HR-zaken geregeld zijn volgens actuele wet- en regelgeving.

Kansen verkennen?

 

  • Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

     

  • Op het gebied van salarisadministratie?

  • Op het gebied van HR?

  • Bij de inzet van flexibel inzetbare specialisten?

  • Of als samenwerkingspartner voor accountants- en administratiekantoren?

 

Laten we dan in contact komen met elkaar.

 

CONTACT

Onze mensen

Arie van Olst

Salaris/HR-adviseur
E-mail Telefoon LinkedIn

Petra Landman

HR-adviseur
E-mail Telefoon LinkedIn

Niels Mulderij

Salarisadviseur
E-mail Telefoon LinkedIn

Jennifer Bredewout

Salarisadviseur
E-mail Telefoon LinkedIn

Myrthe van Driezum

Salarisadviseur
E-mail Telefoon LinkedIn

Victor Ortega Fernández

Trainee/Salarisadviseur
E-mail Telefoon LinkedIn