Wat klanten en samenwerkings  partners zeggen over VOPAS

 

Wat klanten en samenwerkingspartners zeggen over VOPAS.

“Salarisadministratie is niet onze expertise en core-business en wij hebben er dan ook voor gekozen dit 100% uit te besteden aan VOPAS. Op deze manier heb ik er geen omkijken naar, maar weet ik wel zeker dat het ondergebracht is bij een betrouwbare partner die rechtstreeks klantcontact heeft. VOPAS ontzorgt mij zo volledig bij de salarisverwerking van mijn klanten”.

 

Henri Pannen, ByPB Accountants te Zwolle samenwerkingspartner sinds oktober 2007

“VOPAS is een regionaal verankerd bedrijf met korte lijnen, accurate kennis, correcte communicatie en het klikte persoonlijk ook gewoon erg goed. Ik werk graag samen met mensen die ook plezier hebben in wat ze doen en dit sluit precies aan bij onze werkwijze”.

 

Remco Vallinga, Vallinga Hoorzorg te Elburg
klant sinds april 2015

VOPAS is een betrouwbare partner, waar we goed mee kunnen samenwerken. En hierdoor vertrouwen we ook op de juiste output van gegevens. Bij vragen of check van een arbeidscontract kunnen we altijd bij ze terecht. Mocht er snel ad hoc iets aangepast moeten worden dan is dat ook geen probleem.

 

Jeroen Klinkhamer, controller KPMS te Heerenveen klant sinds januari 2011

“De professional van VOPAS brengt ons de benodigde kennis en kunde op het gebied van zowel salaris- als hr-zaken. Hij is goed op de hoogte van de actualiteiten in zijn vakgebied zodat onze personele zaken altijd up-to-date en juridisch correct zijn. Door deze externe expertise in te kopen, ontzorgt VOPAS ons en kunnen wij ons focussen op onze core-business”.

 

Danny Withaar, eigenaar Trapxpress te Zwolle
opdrachtgever HR-interimopdracht sinds juni 2020