Detachering met HR Flex

 

Continuïteit in je salarisadministratie en HR-zaken

Een oplossing voor krapte op de arbeidsmarkt van salaris- en HR-specialisten. Een sparringpartner. Een kwaliteitsverbetering of professionalisering. Dat bieden wij met HR Flex. Onze salaris- en HR-adviseurs zijn flexibel inzetbaar. Voor een spoedklus of voor een (langere) interim periode.

Soms overkomt het je gewoon dat een belangrijke salaris- of HR-medewerker wegvalt of dat je met het huidige team de werkdruk even niet aan kunt. Het risico is dan dat er fouten insluipen. Medewerkers ontvangen niet tijdig hun salarisstrook. Geen scherp zicht meer op contracten die uit de datum lopen, het overzicht verdwijnt of je mist belangrijke wet- en regelgeving. Als voor de salarisverwerking en HR iets geldt dan is het wel dit: verlies het overzicht niet.

Wij kunnen heel snel jouw organisatie versterken. Een super snelle oplossing. Binnen 48 uur staan we paraat. We zijn professionals en hebben het al bij vele bedrijven gedaan. We zijn in no time aan boord en effectief. Een flexibele collega op afstand of bij jou op locatie.

Herken je dit?

 

  • “Mijn medewerkster is zwanger, en ik heb nu niemand in huis die de salarisverwerking kan doen.”
  • “Ik wil bezig zijn met mijn eigen core business en niet met salariszaken of personeelszaken.”
  • “Ik vind goed werkgeverschap belangrijk en wil alles goed geregeld hebben voor mijn medewerkers.”
  • “Door enorme drukte hebben wij tijdelijk behoefte aan extra handjes op de salarisadministratie en bij personeelszaken.”

Flexibel inzetbaar

Onze professionals zijn flexibel inzetbaar.

 

  • Voor een spoedopdracht
  • Voor een korte of lange interimopdracht
  • Voor een vast aantal uur per maand, kwartaal of per jaar.

 

In een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we graag jouw wensen en geven wij aan wat je van ons kunt verwachten. 

Contact