Salarisadministratie

 

Specialistische kennis, nauwkeurigheid, tijd en software

Het kost nogal wat tijd en nauwkeurigheid, de salarisadministratie. En er is specialistische kennis voor nodig. En betrouwbare software. Heb jij niet de benodigde kennis en tools in huis om de salarisadministratie en/of personeelsadministratie zelf te verzorgen? Of heb je een tijdelijk capaciteitsprobleem? Draag het dan over aan VOPAS. Je kunt ervoor kiezen de gehele salarisadministratie door ons te laten verzorgen of gedeeltelijk.

Wat doet VOPAS?

 

Wij verzorgen loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Maar we doen meer. Denk aan PAWW-aangiften en pensioenaangiften die we maandelijks voor je kunnen indienen. Je kunt de salarisadministratie compleet aan ons uitbesteden of we kunnen het ook samen doen. Dat bepaal je zelf. Je kunt bijvoorbeeld zelf mutaties verwerken. Vervolgens wordt de verwerking iedere maand door onze specialisten gecontroleerd. Zo werken wij samen aan een foutloze salarisadministratie! Als je je salarisadministratie door ons laat verzorgen, nemen wij de verantwoordelijkheid. Onze ervaren salarisadviseurs zijn NIRPA-gecertificeerd. We zijn jouw collega op afstand. Betrokken zijn we ook. We signaleren CAO-wijzigingen en -verplichtingen en andere relevante wetswijzigingen. We laten niet na je te adviseren als we iets zien wat voor jouw organisatie van belang lijkt. We zitten er tenslotte toch al bovenop.

Waarom VOPAS?

 

  • Gekwalificeerde salarisadviseurs
  • VOPAS de verantwoordelijkheid, jij focus op je core-business
  • Betrouwbaar, snel, persoonlijk en accuraat
  • Besparing tijd en kosten
  • Continuïteit gewaarborgd
  • Online toegang tot alle salariszaken in één omgeving

 

Contact

Partner voor accountants- en administratiekantoren 

 

Wij zijn samenwerkingspartner voor accountants- en administratiekantoren die hun salarisadministratie willen uitbesteden. We zien vaak dat deze kantoren zich uitsluitend richten op accountancy/administratie en niet op salariszaken. Vaak een bewuste, strategische keuze. Dan zijn wij de betrouwbare partner. Lees hier meer.

 

Altijd toegang tot een up-to-date salarisadministratie

 

Bij VOPAS werken we met Loket. Meer dan 250 accountantskantoren en 120.000 werkgevers gebruiken deze online salarisapplicatie die gespecialiseerd is in salaris- en personeelsadministratie. Van het invoeren van salarismutaties tot een complete verlofregistratie en het verrassen van medewerkers op hun verjaardag. Met Loket beheer je alle zaken op het gebied van salaris en HR op één plek.  Je hebt altijd toegang tot jouw up-to-date salarisadministratie. En ook jouw medewerkers kunnen hun salarisstroken 24/7 online inzien en downloaden. Lees hier meer over (de voordelen van werken met) Loket.nl.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

HR-Flex

 

Tijdelijk geen salarisprofessional in huis door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of vertrek medewerker? Of kan het huidige team door drukte extra handjes gebruiken? Dan hebben wij een super snelle oplossing met onze dienst HR-Flex.

 

button