SLIM subsidie: medewerkers slim ontwikkelen met behulp van TMA

 

SLIM-subsidie

Van 1 tot en met 30 september 2020 kan weer de SLIM-subsidie aangevraagd worden. SLIM staat voor Stimuleringsregeling voor Leren en ontwikkelen In MKB-bedrijven. Deze subsidie heeft als doel om leren en ontwikkelen in het MKB vanzelfsprekend te maken.

 

Dit betekent dat in de onderneming aandacht is voor de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers. Een manier hiervoor is het verbinden van individuele talenten en het ontwikkelpotentieel van de medewerkers aan de organisatiedoelen om deze doelen te kunnen bereiken. Met de TMA (Talent Motivatie Analyse) worden de competenties (vaardigheden) en kwaliteiten (talenten) van jouw medewerkers in kaart gebracht. Welke competenties zijn (makkelijk) ontwikkelbaar en welke niet. Met dit inzicht kun je vaststellen of een medewerker op de juiste plek zit.

 

Of komt een medewerker wellicht beter tot zijn recht in een andere functie? Met de TMA ontvang je slimme ontwikkeloplossingen om jouw organisatiedoelen te bereiken. Ben jij op zoek naar een goed instrument om het ontwikkelpotentieel van jouw medewerkers in kaart te brengen? Ben je benieuwd naar de talenten binnen jouw organisatie? Wil je ontwikkel-/loopbaanadvies voor jouw medewerkers? En wil je tot 80% van dit adviestraject gesubsidieerd krijgen?

 

Neem dan voor 21 augustus a.s. contact op Petra Landman. Zij is onze TMA-gecertificeerde professional en ze komt graag langs om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Telefoonnummer 06-52471120 of p.landman@vopas.nl. Lees hier meer over de SLIM-subsidie.