Werken bij

 

 

VOPAS Personeel & Salaris B.V. is een full-service salarisbureau in Hattemerbroek. Naast het verzorgen van en advies geven over de salarisadministratie voor onze klanten ontzorgen wij onze klanten ook bij de uitvoering van hun HR-zaken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

 

Salarisadviseur/HR-medewerker (28-40 uur p/w)

Als ondernemende salarisadviseur/hr-medewerker verzorg je de salarisadministratie; je controleert en verwerkt de salarismutaties en je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren en controleren van de salarisberekeningen. Iedere maand ben je weer op je best als je de maandelijkse loonoutput, journaalposten en aangifte loonheffingen en pensioenen mag verzorgen.

 

Maar wat jouw werk echt compleet (en nog leuker) maakt is de rol van adviseur. Jij bent namelijk voor jouw klanten een vaste gesprekspartner en adviseur op het gebied van salarisadministratie en HR-zaken. Hierin ben je ook proactief om jouw klant zo veel mogelijk te kunnen ondersteunen en ontzorgen. Zo kunnen ze bij jou bijvoorbeeld terecht voor het opstellen van personele documenten, zoals arbeidscontracten en vragen over de loonstroken. Jouw klanten; jouw verantwoordelijkheid. Maar je staat er niet alleen voor. Samen kun je met het team overleggen en het werk overnemen bij afwezigheid. Kun jij samenwerken en hiermee omgaan en heb je zin om deze functie nog meer vorm en inhoud te geven? Lees dan snel verder!

 

Want wij zoeken niet de eerste de beste. Wij zoeken een collega die minimaal 1 – 3 jaar relevante werkervaring heeft, een vakgerichte opleiding heeft afgerond, zeer klantvriendelijk is en proactief meedenkt. Ons vak verandert snel, wij dus ook. We blijven nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen en dragen deze kennis graag over aan collega’s en klanten. Jezelf blijven ontwikkelen staat bij ons voorop, niet alleen in kennis maar ook in jouw persoonlijke groei om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Je vertaalt deze ontwikkelingen naar acties en adviezen richting jouw klanten en binnen het team.

 

Herken jij jezelf in deze punten?

 

Ja? Mooi!

 

Dan bieden we jou een functie van 28-40 uur per week met een fijne werkplek op een mooie locatie. Je krijgt een functie met afwisselende werkzaamheden in een klein gemotiveerd team met veel eigen verantwoordelijkheid. Binnen VOPAS heerst een open en informele sfeer en er wordt via korte lijnen gecommuniceerd. Plezier en werksfeer is belangrijk voor ons. De betrokkenheid is groot en collegialiteit vanzelfsprekend. Flexibele werktijden, een prettige werkplek, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, een marktconform salaris en gezellige uitjes.

 

Herken jij je in genoemd profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Arie van Olst, a.vanolst@vopas.nl. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Arie van Olst op telefoonnummer 06-20535226.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.