Werken bij

 

 

VACATURE SALARISADVISEUR / HR-MEDEWERKER

 

Salarisadviseur/hr-medewerker (24-40 uur per week). Als ondernemende salarisadviseur/hr-medewerker verzorg je de salarisadministratie; je controleert en verwerkt de salarismutaties en je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren en controleren van de salarisberekeningen. Iedere maand ben je weer op je best als je de maandelijkse journaalposten en aangifte loonheffingen mag verzorgen.

 

Maar wat jouw werk echt compleet (en nog leuker) maakt is de rol van adviseur. Jij bent namelijk het vaste aanspreekpunt voor alle vragen van jouw klanten en je adviseert hen gevraagd en ook ongevraagd wanneer jij denkt dat dit nodig is. Ook ondersteun je hen met hun HR-zaken. Zo kunnen ze bij jou bijvoorbeeld terecht voor het opstellen van personele documenten en brieven zoals arbeidscontracten. Jouw klanten, jouw verantwoordelijkheid. Kun jij hiermee omgaan en heb je zin om deze functie nog meer vorm en inhoud te geven? Lees dan snel verder!

 

Want wij zoeken niet de eerste de beste. Wij zoeken namelijk een collega die minimaal 1 – 5 jaar relevante werkervaring heeft, een vakgerichte opleiding heeft afgerond, een optimale klantbediening nastreeft en pro-actief meedenkt. Ons vak verandert snel, wij dus ook. We zitten niet meer alleen met onze analytische skills achter het bureau. Nee, we moeten ook naar buiten! Dus beschik jij ook nog eens over goede communicatieve vaardigheden en vind je het tegelijkertijd leuk om helemaal in een salarispakket te duiken? Net zolang totdat deze geen geheimen meer voor je heeft? En is ook het inrichten iets waar jij je hand niet voor omdraait? Lees dan verder….

 

Dus heb jij:

 

 

Ja? Mooi! Dan bieden we jou een functie van 24-40 uur per week met afwisselende werkzaamheden in een klein gemotiveerd team met veel eigen verantwoordelijkheid. Binnen VOPAS heerst een open en informele sfeer en er wordt via korte lijnen gecommuniceerd. Plezier en werksfeer is belangrijk voor ons. De betrokkenheid is groot en collegialiteit vanzelfsprekend. Flexibele werktijden, een prettige werkplek, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en een marktconform salaris. Herken jij je in genoemd profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Arie van Olst, a.vanolst@vopas.nl.  Mocht je nog vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Arie van Olst op telefoonnummer 06-20535226. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.