Nieuwe functionaliteiten in Loket.nl

 

Ben jij nog steeds gewend om af en toe terug te switchen naar Loket.nl Classic? Vanaf 2 april 2024 is dit niet meer mogelijk. Maar wat betekent dit voor jou?

Geen terugkeeroptie

Vanaf 2 april 2024 log je nog steeds in via login.loket.nl, maar je komt dan direct terecht in de nieuwste versie van loket.nl. De menu-optie om terug te switchen naar Loket.nl Classis is dan niet meer beschikbaar. Dit betekent dat je volledig overgaat naar de nieuwe versie.

Nieuwe functionaliteiten

Wat kun je verwachten van deze nieuwe versie? Heel wat handige functionaliteiten die je niet terugvindt in de Classic! Denk aan het veilig en makkelijk preboarden van nieuwe medewerkers, overzichten op maat maken, de loonaangifte betalen met IDEAL en zelfs het verwerken van meerdere auto’s van de zaak op één loonstrook. Deze vernieuwingen maken het werken met Loket.nl nog efficiënter en gebruikersvriendelijker. Ook is het Cumulatief Journaal toegevoegd aan Loket.nl, waar je onder andere de verzamelloonstaat kunt terugvinden. Dit rapport is te vinden onder Rapporten – Salarisverwerking – Cumulatief Journaal.

Ondersteuning

Vind je het lastig om je weg te vinden binnen de nieuwe versie? Geen zorgen, we helpen je graag. Bekijk hier onze handige, korte instructievideo’s over verschillende functionaliteiten in Loket.nl. Deze video’s zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als in het Engels. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht met vragen én kun je 24/7 gebruikmaken van het helpdeskportaal van Loket.nl.

Extra uitleg nodig?

Heb je behoefte aan een duidelijke uitleg over Loket.nl? Onze eigen Myrthe en Jennifer van VOPAS hebben tijdens een Webinar de basis van Loket uitgelegd. Klik hier om deze te bekijken!